توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

حزب الله: تجاوز به لبنان بی‌پاسخ نخواهد ماند

حزب الله: تجاوز به لبنان بی‌پاسخ نخواهد ماند یک عضو ارشد حزب الله لبنان تاکید کرد که تجاوز به لبنان بی‌پاسخ نخواهد ماند و تنها چیزی که مانع حمله گسترده صهیونیست‌ها به لبنان می‌شود، ترس از مقاومت و غافلگیری‌های آن است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان گفت که سیاست آمریکا و دشمن اسراییلی در غزه، توقف جبهه‌های پشتیبان به ویژه مقاومت لبنان و یمن است، اما باید بداند که آتش بس از غزه آغاز خواهد شد.

 

وی با اشاره به تجاوزهای مکرر رژیم صهیونیستی به غیر نظامیان در لبنان تصریح کرد: این تجاوزها بدون پاسخ نخواهد ماند و تنش را با تنش پاسخ می دهیم و مقاومت لبنان به همین علت و بر اساس سیاست مقابله به مثل؛ حمله به شهرک‌های صهیونیست نشین را افزایش داده است.

 

قاووق با اشاره به تهدیدات سرکردگان رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله گسترده به لبنان گفت که این تهدیدات از ۵ ماه قبل مطرح بوده و در لبنان هیچ محلی از اعراب ندارد و اسراییل تنها به علت ترس از مقاومت و غافلگیری های آن است که این تهدیدات را اجرا نمی‌کند.

 

این عضو ارشد حزب الله لبنان تصمیم مقاومت برای پشتیبانی از غزه را یک تصمیم تاریخی و استراتژیک و ملی و انسانی توصیف و تاکید کرد که این تصمیم مورد تایید گسترده مردم در لبنان و کشورهای عربی و جهان است.

 

وی وتوهای آمریکا برای عدم توقف جنگ را نشان دهنده وحشی‌گری دولت آمریکا و تایید ادامه تجاوز به ملت فلسطین دانست و تاکید کرد که کمک های هوایی آمریکا به غزه یک شوی تبلیغاتی شکست خورده است؛ آن هم در شرایطی که آمریکا در حمایت از کشتی‌ها و ناوهای خود در دریای سرخ شکست خورد.

 

رسانه‌های عبری زبان گزارش داد که رژیم صهیونیستی یکشنبه شاهد یکی از سخت‌ترین روزها در جبهه شمالی بوده است. بر اساس این گزارش، حزب الله لبنان روز گذشته نزدیک به ۷۰ موشک به سمت مواضع رژیم صهیونیستی شلیک کرد.

 

شبکه تلویزیونی کان نیز در گزارشی اعلام کرد که حزب الله در حال تغییر تاکتیک خود است. بر اساس گزارش این شبکه عبری، حزب الله لبنان با تغییر تاکتیک خود در منطقه درگیر، به سمت افزایش پرتاب موشک‌های پیشرفته‌تر حرکت کرده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار